Botid
Størrelser / priser
Hyttetyper
Til slutt

Salg av hytter

Alle ledige hytter selges til styret i hagen, som deretter innkaller skriftlig til visning blant dem som står på venteliste. Ventelistene følger ansiennitetsprinsippet, slik at de som har stått lengst på venteliste blir innkalt først til visning.

Hagene kan imidlertid i noen grad prioritere annerledes. En hage kan for eksempel trenge flere småbarn og yngre mennesker ett år, mens en annen hage kan ønske seg flere godt voksne. Også innenfor en prioritert gruppe skal ansiennitetsprinsippet følges.

Stikkelsbær
Visning

Når tiden er inne, blir man innkalt skriftlig til visning av en eller flere ledige hytter i de hagene man står på venteliste til. Som regel blir man innkalt sammen med flere andre, ettersom det ikke er sikkert at den som står øverst på lista vil ha akkurat den hytta som er til salgs. Man kan altså komme til å bli innkalt til visning uten å få tilbud om å kjøpe hytte.

Oslo krets av Norsk kolonihageforbund, org.nr: 989 823 817, e–post: oslokretsen@kolonihager.no, Hammersborg torg 3, 0179 Oslo, tlf. 22110090
Utviklet av Intellicom